lørdag den 7. april 2012

Lidt shopperi

Her er et lille udpluk af nogle af de godter, som jeg pt. har gjort mig her i Barcelona; 



                        Bæltet, er fra; Trendies. Ballerina, jeans, sweatshirt -og tasken, er fra; H&M. Mascarer, er fra; Kiko.


Jeg er virkelig (møg) glad for disse køb her. Egentligt vil jeg ikke bruge det som ét outfit, men derimod splitte det op og tilføje andre accessories evt. mixe med sæsonens dejlige pastelfarver og de mere `vilde´neonfarver...måske :) Skal nok komme med et helt outfit billed snart!


Er virkelig meget begejstret ved de leopard-prikkede jeans. Ja, hvem skulle have troet at jeg ville komme i et sådant par, jeg havde hvert fald ikke (!), men synes virkelig at disse er rigtig cool. Og har allerede haft dem på et par gange. 


Tasken er jeg også virkelig glad for. Den minder tildels lidt om designeren Yvonne Koné´s fede læder tasker. Denne er dog fra H&M, og er ikke fra ægte skind, men jeg synes det er en virkelig fin oversize clutch, som er meget brugbar - og så endda til billige penge. Det er noget som gør mit lille shoppe-hjerte glad ;) 


De to mascaraer, er virkelig også så fede! Den i guld farvet udenpå, er bare helt almindelig sort indeni. Den har en stor, og god børste, som virkelig giver god volumen og egentlig også ok længde. 
Den lilla, er også lilla indeni. Jeg har dog ikke prøvet denne endnu, men tænker at det skal prøves på en bytur her nede i det spanske, hvor jeg godt kunne finde på at lægge en "rainbow" inspireret øjenskygge og så afslutte med den lilla mascara, men vi får se ;) 
Designet på disse makeup produkter minder udseende mæssigt meget om Mac, synes jeg. Dog er prisen en helt, helt anden. Jeg gav 4€ pr. mascara (som er ret billigt jo!) - i forretningen "Kiko" nær Ramblaen i Barcelona. Me gusta! 



Kan I mon lide noget af dette ??


xoxo, Micha











fredag den 6. april 2012

..everyday is a new day

Halløj alle I søde derude :) 


Idag har jeg bare slappet af. Igår var jeg ude og shoppe her i  Barcelona sammen med min veninde Helle. Vi gik både på `ramblaen´, som svarer til strøget i lille Danmark, samt i de sødeste små sidegader. Jeg fik gjort mig en hel del gode køb, og vil i de næste par dage dele dem med Jer 


Har i dag opdaget en side, hvor man online kan lave collager, og her må jeg lige sige noget; det er skiiiiide smart, og lige mig!! 
Elsker at rodde med den slags, både sådan fysisk, kan jeg bruge meget tid på den slags med at finde billeder/tekst, klippe, klistre og lakere til jeg får et færdigt resultat. Dette kan jeg dog ikke gøre hernede, da jeg ikke har hele min `hobbykasse´med, så blev virkelig glad ved, at finde denne fine online side! 


I kan evt. se hvilke outfits mv. som jeg er vild med, og hellere end gerne ville hoppe i - har på fornemmelsen, at jeg bliver liiidt bidt af dette, så der kommer nok flere af slagsen inden for kort tid. :)  
dagens ønske outfit


Håber at I alle nyder disse påske-fridage. Jeg gør hvertfald! ;)
xoxo, Micha  


mandag den 2. april 2012

Hverdagsløjer

Godmorgen alle I søde væsner derude; 


Så blev det atter mandag. Jeg er så heldig at have påskeferie hele ugen - og det glæder jeg mig, noget så meget over! 

Ugen skal bla. bruges på stranden (er jo bosat i Barcelona ;) ),shopping...uhm, glæder mig så meget, Barcelona er en lækker shopping by og her er penge at spare i f.eks. highstreet kæderne som H&M, Zara, Mango osv. - I skal nok senere få lidt indlæg om hvad, jeg ender op med at købe. 
Endvidere kommer min lille ferie også til at bestå, af besøg af min skønne familie fra lille Danmark hernede. Yaaaay! 

I eftermiddag kommer min smukke lillesøster, hendes kæreste og hans mor til Barcelona. De skal bo et par dage i centrum, og jeg glæder mig så meget til, at se dem og ikke mindst kramme på min savnede lillesøster! 
Senere på ugen ankommer min far, lillebror, min ene storesøster, min svoger, samt deres yngste drenge herned. De kommer fra søndag til torsdag - og I kan tro, at jeg glæder mig umådeligt til, at se dem igen - vise dem denne skønne storby, og bare nyde at være sammen med dem! :) 

Hvad skal I mon lave i Jeres påskeferie (hvis I er så heldige, at have sådan en ellers bare i løbet af Jeres uge) ?

xoxo, Micha 


søndag den 1. april 2012

Søndags hilsen

Her er et lille stemningsbillede, det er taget ved stranden i
Barceloneta i Barcelona, hvor jeg pt. er bosat i et halv år.



             Indrøm ligeat det er ret lækkert ik´? ;)


Jeg bliver mere og mere enig med ordsproget; 
" at rejse, er at leve ". 
Vil helt sikkert dyrke dette lidt mere i fremtiden. 


xoxo, Micha